• 26298
    kadrosu nicelik olarak da nitelik olarak da diğer 2 istanbul takımının çok çok gerisindedir. derbi nedeniyle şöyle bir rakibimize bakıyorum. orta sahasında josef ve atiba gibi iki tane çakı gibi adam var. ligin kaşar topçuları bunlar aynı zamanda. sonra bize bakıyorum. elimizde orijinal mevkisi orta saha olan oyuncumuz neredeyse yok bile zaten. hoca taylan'ı mucizevi bir şekilde keşfetmese orta sahamız yok gibi bir şey.

    rakibin forvetleri aboubakar ve larin. larin ilk zamanlar çok kötü olsa da şu an ligin en formda golcüsü sanırım. aboubakar'ın da kalitesini tartışmaya gerek yok zaten. adam hem oynuyor hem oynatıyor. tek sıkıntısı sakatlık riskiydi ama onu da yaşamadı şu ana kadar sanırım. bizim forvetlerimiz sakat falcao ve dengesiz diagne. adam bir uçan tekmeyle tüm takımı yaktı, derbiyi elleriyle rakibe hediye etti.

    ghezzal denen adam bizim belhanda'nın olmuşu ve kafası çalışanı. kanatlarında n'kodou, gökhan töre gibi hızlı ve adam geçebilen hamle oyuncuları var. bizde öyle bir hamle oyuncusunu geçtim, çalım atabilen, adam geçebilen oyuncu yok gibi bir şey. bir kerem'imiz var işte o da daha toplasan 45 dk süre alamadı ligde.

    sağ beklerindeki eleman rosier bizim çelimsiz linnes ve futbolu unutmuş şener'in toplamından iyi sağ bek.

    neyse işte daha böyle say say bitmez bu hikaye. o yüzden bu maçın sonucuna hiç ama hiç şaşırmıyorum. hocanın da hataları var. yok değil. ama şunu da kabul edelim ki eldeki malzeme bu.

    yönetimi, futbolcusu, hocası el birliğiyle bu sezonun içine ettik. buradan geri dönüşü çok zor görüyorum ben artık. önümüzdeki yaz çok ciddi bir yeniden yapılanma, kadrodaki çöplerden kurtulup futbolu bilen oyuncularla anlaşma operasyonu yapılmalı. ffp de bitiyor artık. bunu çok iyi değerlendirmeliyiz. umuyorum ki bunun çalışmalarına şimdiden başlanır. (hiç sanmıyorum.)

    (bkz: 17 ocak 2021 beşiktaş galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın