• 12
    bugun hava ulke genelinde soguk, kar ve yagmur yagisli. aklimizda derbi var. fakat eskileri kurcalarken aklima geldi, olimpiyat stadinin acilis maciydi bu mac.
    allahim o ne kalabalikti. bilet sayisi, resmi olarak aciklanan seyirci sayisi falan kulliyen yalan. simdi rakam versem abarti diyecekler olabilir, ama bu kadar seyircinin oldugu baska bir mac sanmiyorum olsun. bileti olup da kacak girenler vardi hatta. biletle kim ugrascak gise kuyrugunda deyip, tel orgulerden atlayanlar vardi.
    maca gidis sorundu ama sabahtan itibaren gidenler falan derken yogunluk pek anlasilmamisti.
    ama mactan sonra, herkes ayni anda cikinca, oyle bir kalabalik, yogunluk ki, olmaz boyle bir sey. gece kacta evdeydim hatirlamiyorum.
    ertesi gun gazetelerde rekor falan diye mansetler atilmis, stada yuruyerek giden kalabaliklarin olusturdugu fotograflar paylasilmisti.

    orta cag'da olsa boyle kervan gorulmemistir yeminle.
    zaten stada tek bir yol vardi baglanan, o da iki seritli, insaat halinde. ona da millet arabasini park eden mi dersin, seyyar saticilar mi dersin, yolda yuruyen yayalar ki dersin...

    2-0 kazanmistik ama macla ilgili tek hatirladigim sey yuruyen kalabalik ve duran arabalardi. he, bi de durbun lazimmis maci izlemek/izleyebilmek icin.

    tabi bu kalabalikta olimpiyat stadini merak etmenin payi vardir ama en buyuk pay imparator'un geri donusuydu. allah ayirmasin bi daha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın