• 68
    https://twitter.com/.../1349291748296679425

    galatasaray spor kulübü resmi twitter hesabı. mustafa cengiz'in 14 ocak 2021 tarihli basın açıklamasını ilk olarak nasıl duyurmuş?

    --- alıntı ---

    galatasaray spor kulübü başkanı mustafa cengiz, 14 ocak 2021 perşembe günü (yarın) saat 14.00'te aa, dha ve iha muhabirlerinin @gstv'de katılacağı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacaktır.

    --- alıntı ---

    adam açıklamanın konusunu sana baştan, taaaa en baştan söylemiş. gündeme dair.
    nitekim toplantı gündem neyse ona dair oldu. gündemde fatih terim'in kovulması var mıydı? yoktu. mesela mustafa cengiz önemli açıklamalar yapacak mı denmiş? hayır.

    sırf etkileşim kasmak adına abuk subuk şeyler uyduran insanlara inandı galatasaray taraftarı. sonra da yahu evet yanıldım ben dememek için aslında başkan fatih terim'i kovacaktı ama sonradan vazgeçti yalanına inanıyor.

    abi ayın 13'ünde gündem neydi? fatih terim'in maç sonu açıklamaları, transfer ve oğulcan. açıklama tam da söylenen şeyden bahsetti. ne eksik, ne fazla. tertemiz kandırıldınız işte. duygularınızı kullandılar. daha önce de yaptılar. bi sefer hata yaptığınızı kabul ederseniz tekrar yapamazlar. basbaya hassas noktalarınızdan beslenip üzerinizden etkileşim kastılar. olay bundan ibaret. bi sefer de yanılmış olun, bişey olmaz. bu tiplere prim yaptırmaya gerek yok. vampir gibi insanlarla besleniyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın