• 152
    mustafa cengiz'in 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi'nde yapamadığı transferlerle takımı en az 3 oyuncu eksik bıraktığını kabullenmediği, 2020 - 2021 sezonu ara transfer dönemi'nde de zaten kabul etmediği bu eksikleri yüksek ihtimalle kapatamayacağını söylediği basın açıklaması.

    bunu da irfan can kahveci üzerinden komik bir şekilde yapıyor. hadi irfan can kahveci çok maliyetli, kulübün emmanuel toku'yu alacak limiti bile yok başkanım, onu ne yapacağız? limiti geçtim, ffp anlaşmasına göre harcayabileceğimiz maksimum bonservis+kiralama ücreti 2 milyon euro civarı, onu ne yapacağız peki?

    ekibiniz aylardır hiç mi planlama yapmadı diye sorarlar başkanım. takımda eksikler olduğu belli, bir şekilde kaynak yaratıp birden çok transfer yapmamız gerektiği belli, peki ekibiniz aylardır ne yapıyor? christian luyindama nekadio ve/veya mbaye diagne'yi satmak için herhangi bir şey yaptılar mı, herhangi bir menajeri görevlendirdiler mi?

    1 milyon euro limitimiz kaldı diyorsun başkanım, ekibiniz yıllık 4.25 milyon euro alan radamel falcao garcia'nın sözleşmesini feshetmek adına oyuncuyla ve menajeriyle hiç konuştu mu? aylardır en ufak bir ikna çabasına giriştiler mi acaba?

    bunları yapmadan mostafa mohamed ahmed ile anlaşmanıza ne demeli başkanım? hem limitimiz yok, hem de ffp'den dolayı verecek bonservisimiz yok. nasıl almayı düşündünüz de anlaştınız oyuncuyla?

    3 milyon euro istenen youssouf ndayishimiye için neden malatya'ya kadar gidildi peki? 3'ü 2'ye indirsek alabilecek miydik youssouf'u?

    şimdi 2020 - 2021 sezonu ara transfer dönemi'nde eliniz kolunuz bağlı gözüküyorsunuz ya, bu sizin planınızdı zaten sevgili başkan. işlerin bu noktaya geleceğini çok iyi biliyordunuz. 12 ağustos'tan bugüne kadar sadece 1 oyuncu (oghenekaro etebo) alacağınızı siz de gayet iyi biliyordunuz. bundan bu kadar emin olmamın sebebi çok açık, limit ve ffp zaten tek 1 oyuncuya yetiyordu ve hiçbir şekilde satış ve/veya fesih zorlamadınız. hocayı ve taraftarı aylarca oyaladınız. hala da oyalamaya devam ediyorsunuz.

    hoca da irfan can kahveci'yi istedi ya, fırsat bu fırsat. hocanın istediği tüm transferler irfan maliyetindeymiş gibi maliyet üzerinden aklamaya çalışıyorsunuz kendinizi. bu esnada ismaila coulibaly'ler kaçsın, henry onyekuru'ları, emmanuel toku'ları alamayalım; sonra da "başkan ve ekibi geleceği düşünüyor" olsun. geleceğimizi gerçekten düşünseniz bir şekilde oyuncu satmayı başarır, sattığı oyuncuların yerini de scout ekibinin önerdiği genç potansiyellerle doldururdunuz. teknik ekip jakub moder, ismaila coulibaly derken (özellikle sudan ucuza giden coulibaly) gidip yıllığı 2 milyon euro'ya oghenekaro etebo kiralamazdınız.

    sözün özü;

    - hem çıkıp limit yok, para yok, ffp var demek,
    - hem oyuncu satmak veya sözleşme feshi için hiçbir adım atmamak,
    - hem de gidip bonservisli oyunculara teklif yapmak

    birbiriyle tamamen çelişen hareketler.

    o yüzden bugünkü konuşmanızı ben yemedim başkanım, ama kabullendim. belli ki 2020 - 2021 sezonu ara transfer dönemi'nde de galatasaray'dan bir cacık olmayacak. belli ki eksiklerimizin neredeyse hiçbirini kapayamayacağız. belli ki sezon sonuna kadar fatih terim düşmanlarına karşı ağzınızı açmayacaksınız. ve belli ki sizleri takımımızın çatır çatır doğranmasının önünde engel olurken göremeyeceğiz. ne diyeyim, canınız sağolsun. biz taraftara yazık, size her türlü krediyi sağlamış olan ve hala o koltuklarda oturabiliyor olmanızın tek sebebi olan fatih terim'e yazık.

    biz de sabredeceğiz artık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın