• 4427
    hakkında yersiz eleştirilerin olduğu yönetimdir. transfer yapmamakla elestirilmektedirler fakat her sene en az 6-7 transfer yapmışlardır. şuan takımda oynayan, oğulcan, taylan, marcao, luyindama, saracchi, arda, kerem, omar, emre kılınç, emre taşdemir, ömer bayram bu yönetim zamanında yapılan başarılı transferlerdir. tabi ki alınıp tutmayan oyuncular da olacaktır, örnek vermek gerekirse emre mor'u, etebo'yu, diagne'yi (nispeten) yada falcao'yu gösterebiliriz. asil bu kadar eleştirilmelerinin sebebi yüksek bonservis paraları ödeyerek transfer yapmamış olmalarıdır.
    burda da konu ffp gereği sattığın kadar alabilirsin maddesindedir, takımımızdaki oyuncuları satamamamızın en önemli sebebi kendilerinden önceki yönetimin yaptıkları transferlerde 27-28 yaş üzeri oyuncuları çok yüksek maaş yükümlülükleriyle takıma katmalarıdır. hiç bir külup belhandaya yada feghouliye hem bonservis ödeyip hemde bizim verdiğimiz maaşları ödemez. o yüzden oyunculardan bonservis elde edilememiştir. kendi yönetimleri zamanında transfer edilen oyuncuları şuan satmak istersek bu mümkündür. yukari da saydığım isimlerden bir çoğunu satıp gelir elde etmek mümkündür. fakat burda da takıma katkısı, elde edilecek gelir miktarı ve yerini dolduracak oyuncunun takımda olması gerekmektedir.
    yönetimden beklenti yunus'u saçma bir takıma 6 milyona satıldı gösterip dışarıdan kulübe para sokarak transfer yapmaları ise, üzgünüm ama yanlış kulübü destekliyorsunuz.
    bu maddi imkansızlıkta yönetim oldukça başarı işler yapmış, bu başarı teknik direktörümüzün olduğu kadar onlarındırda. sadece diagne, emre akbaba ve falcao transferlerinden dolayı yönetim eleştirilebilir fakat çabuk unutan ve sonucu gördükten sonra değerlendirme yapan bir taraftar grubumuz olduğu için o konuda da çok fazla birşey söylemek istemiyorum, kısaca transferler gerçekleşmeden önceki dönemin entry'lerine biraz göz gezdirmek yeterli olacaktır.
    son olarak medya tarafından kaos yaratmak amaçlı ortaya atılan fatih terim'in görevine son verileceği yönündeki asılsız haberler aynı günün içinde mustafa cengiz tarafından bizzat yalanlanmıştır, fazla üzerinde durmaya, gereksiz komplo teorileri üretmeye gerek yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın