• 197
    çoktan bitmesi gerekendir. kimse burada doğru düzgün konuşamaz. ben konuşacak olursam, bu sözlüğü 5 yıldır takip ederim ve size yemin edebilirim ki maç kazandığımızdan sonra bile eleştirilen tek isim kendisidir. ben iyi veya kötü oynatıyor demem, fakat bu kadar kendisine gerek avrupa başarısı olsun, gerek sözünde durmaması olsun, gerek ise en zor zamanda kendini tutamayıp ceza alıp takımı zor durumda bırakması olsun, galatasaray taraftarı kendisini hep eleştirmiştir. sıkıntı ise olay fatih terim olunca konunun hemen kapanmasıdır, unutulmasıdır. maalesef son zamanlarda fenerbahçe'nin kötü performansı ile birlikte ligde tek dişli takım galatasaray kaldığından ötürü milyonlarca iyi gün taraftarı doluşmuş ve artık şampiyon olsa bile bir adım ileri bile gidemeyen bir galatasaray modeli oluşmuştur.

    açıkça söylemek istiyorum, fatih terim değil de a ya da b teknik direktörü eğer fatih terim ile kaderlerini değişseydi, emin olunuz 2018-2019 sezonunun başında taraftarın baskısıyla yönetim tarafından sözleşmesi feshedilirdi.

    maalesef ki biz bir kere cl şampiyonu olmadan veya tam tersi bir senaryo olan, küme düşme hadisesini yaşamadan asla bu taraftar grubunun etkisi altından kurtulamayız. işte o zaman sağlıklı bir galatasaray çizgisi çizebiliriz. şu an evvel allah, ligde başarılı olabiliriz veya şampiyonda olabiliriz, ama maalesef yarınlara sağlıklı bakamayacak, teknik direktörlerin geleceğine yatırım yapamayacak, alınan tek bir başarısızlıkla yönetimi eleştirecek, kaybedecek hiç bir yılı kalmayan bir taraftar grubuna sahip olduğumuz için yarınımız parlak, geleceğimiz hep karanlık olacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın