• 4388
    unutmamak gerekir ki, önümüzdeki seçimde aday olacak olanlar galatasarayımızın mülkleri satılırken gerekli duruşu göstermediler ya da ben göremedim. baskın seçim kararı alındığında ise mevcut yönetim dışında ateşten gömleği kimse giymedi. ülkemizin global ve lokal ekonomi politikalarının etkisiyle paramızın değer kaybettiği, kulüp gelirlerinin pandemi etkisiyle azaldığı günlerdeyiz.

    burada bir parantez açmak istiyorum, değerli hocamızın da babasını kaybettiği sürece ve o dönemde yaşanılanlara baktığımızda sahadan koptuğunu, konsantrasyonunu kaybettiği hepimizin malumu.

    yönetime dönecek olursak yine unutmamak gerekir ki, transfer işini makul ve mantıklı hamlelerle halledemiyorlar. değerli hocamızı çok kez yalnız bıraktılar. bu hocamızın belli dönemlerdeki konsantrasyon kaybını da açıklıyor. amatör yönetim örneklerine çok kez vakıf olmamızı sağladılar. abdürrahim albayrak bu konuda gerçekten önde gidiyor. gerek talihsiz açıklamaları gerekse kaybedilen puanlar sonrası ortada kimsenin olmayışı gerçekten rahatsız edici. ismarlama haberleri taraftarımızın fark etmeyeceğini düşünerek iyice tüy diktiler keza bu alışkanlık haline geldi.

    toparlamak gerekirse zaten uzunca bir süredir hocamız ve yönetim arasında karşılıklı bir yıpratma durumu var. amacım bir suçlu aramak değil. aksine büyük resmi görüp armut ile elmayı birbirine karıştırmamak.

    kaos bizi güçlendirir diyoruz fakat o kaos bu değil sanki ha renktaşlar? sükunetimizi ve soğukkanlılığımızı korumalıyız diye düşünüyorum.

    yönetim değişir bir şekilde de hoca değişikliği beni daha çok tedirgin ediyor açıkçası. yine kısır döngüye girecekmişiz gibi hissediyorum. bunun sebebi yönetimin kanıyla doyulmaması sonrası allah korusun şampiyon olamazsak ya da daha basit düşünelim; seri puan kayıpları olursa bu sefer hocamız olacak sırada ve bu endişe verici.

    üzgünüm eklemeyi unutmuşum. bir süredir bende kendilerini yetersiz ve amaçsız buluyorum.

    edit; ekleme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın