• 4368
    2021 başı itibariyle fiilen olmasa da miyadını doldurmuş olan yönetim.

    mustafa cengiz'i hala severim , abdürrahim albayrak'ı da öyle, bence kötü niyetli değiller ama yetersizler.

    bana göre en büyük hataları hocayı yalnız bırakmak , onun dışında ellerinin kollarının çok bağlı oldugunu düşünüyorum.
    ve başkaları gibi illegal işlerle transfer de yapmak istemiyorlar, başkan da bunu açıklamıştı zaten. ama ne olursa olsun çözüm bulmak ya da çözülemiyorsa da alternatif yaratmak zorundalar, en kötü ihtimal ipleri hocaya verebilirler diye düşünüyorum, hoca da olmayacak bir şeyi istemez zaten şu ortamda.

    sonucta başkan zaten malesef hasta. abdürrahim albayrak ve yusuf günay yetersiz kalıyor. kulüpte bir kaynaşma , sıcaklık ortamı yaratmak, futbolcuların yerleşmesiyle sorunlarıyla vs ilgilenmek acısından güzel bir katalizör oldugunu düşünüyorum, ama o kadar. fazlasını yükleyince işte böyle oluyor. yusuf günay'ın ne işe yaradıgını zaten pek anlayamadım. (tweet atmak dışında)
    dolayısıyla bir sportif direktör, bir futbol direktörü ve dil bilen, nüfuzu,bağlantıları olan , scout ekibiyle koordineli çalışarak bu işleri yönetebilecek bir akla kulüp içinden ihtiyaç var. yoksa menajerlere işi devredip , "bize adam bul" diyerek olacak iş değil. onların elinde oyuncak olursun.

    transfer yapamıyor oldugumuz açık, olay transfer değil benim için. kurallar ortada, buna uymasak belki kulüp içinden çıkılmaz bir yola girecek, ama yapılabilen bir şeyler varsa bunu da yapmaları gerekiyor, ya da hocanın yaptığı gibi şapkadan tavşan çıkarmaları. orada bizim gibi oturmaları için değil, çaba gostermeleri için varlar.
    irfan can transferi bana göre de imkansız, nasıl olur da bu denli gündeme gelir, acaba nasıl çözülecek diye merakla bekliyordum ki zaten olmayacağı belli oldu. abi adam elindeki en değerli aseti bir de üstüne visca'yı falan sana bedava mı versin?
    ama olay irfan can değil belli ki, hoca bıkmış artık bu işlerden. abuk sabuk adamlara forma vermekten. alın siz ugraşın dedi bence, ben bu adamlarla calısmak istiyorum diyor, bir yolunu bulun çözün diyor.

    işin ironik tarafı, bu yönetim mayısta giderse, ffp anlaşması ve sattıgın kadar al sorunu ortadan kalkan galatasaray'a transferleri yeni yönetim yapmış olacak ve kendileri becerisizlikle anılacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın