• 6
    çağdaş atan’ın bence kadroyu sürekli dürtmesi sebebiyle kaybettiği maç oldu. ikinci yarıya siopis olmadan çıkması oyunun çehresini değiştirdi, tam takımın ritmi yeniden oturacak derken bir anda en etkili oyuncuları bakasetas’ı kanada atıp doldur boşalt yapmaya başladılar. ve bunu yapmaya başladıklarında dakika 65 falandı. salih’i çıkarıp hasan hüseyin’i aldıkları an beceremeyecekleri belli oldu.

    2 ocak 2021’de oynadıkları başakşehir maçı öncesi büyük takımlar dışında istikrarlı futbollarını ek planları olmamasından dolayı kaybettiklerini düşündüğümü yazmıştım. orta sıra takımları artık alanya’nın futboluna saygı duyduğu için alanya’nın defolarını kovalıyorlar ve her hafta iyi karşılık alıyorlar. fenerbahçe’nin onları yenme nedeni de tam olarak orta sıra takımları gibi geri çekilip topu alanya’ya vererek alan kapatmaya çalışmalarıydı. bugün bunu yapan kasımpaşa da 10 kişi kalmasına rağmen onları yendi.

    bu arada yanlış düşünce de oluşmasın, alanya %75 topla oynama oranına erişti ama öyle çok fazla gol pozisyonu da yaratamadılar. alanya’da çağdaş atan yeni bir oyun anlayışı bulmazsa serbest düşüşü devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın