resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1173
    eğer sözlükte dikkat çekmek istiyorsanız kendisinin başlığına gerizekalıca şeyler yazıp sallayabilirsiniz. çok rahat. yakında biri çıkıp bu kadar sakatlık rijkaard yüzünden oluyor diyecek. evet bunu bekliyorum zizongillerden.

    takıma gerekli eksikleri görmüş, transferi yaptırmış adamdır. iki tane kasap yüzünden olan bizim oyuncularımıza olmuştur. bülent korkmaz sevdalısı arkadaşlara hatırlatırım. bülent korkmaz döneminde kadroda kewell,baros, lincoln hepsi vardı. rijkaard elinde bulunan sağlam oyunculardan en iyi şekilde verimi bulan bir adamdır. bunu ligin ilk yarısı gördük.

    ayrica üç aylığına getirdi dediğiniz adamlar daha 20 ve 22 yaşlarında. muhtemelen bok atan çoğunluğun yaşından küçük. ama tabi hayatı pes ve fm oyununda gören bünyeler bir maçta bu oyunculara defolsun gitsin, bir maçta rijkaard teknik direktör değil diyor.

    hazımsız olanlar anlamıyor işte. galatasaray'ı babasının oyuncağı olarak gören yaşlı dinazorlar rijkaard'ı beğenmiyor. tıpkı hincal gibi. galatasaray'da kim ne derse desin bir devrim yaratılıyor. ya hazmedeceksin ya da çocuk gibi bok atmayacaksın. susacaksın. saygı duyacaksın. senin beğenmediğin, kötülediğin adam bu ülkeye gelmiş en büyük teknik direktörlerden biridir. senin yaşın kadar maç kazanmış, kupa kazanmış bir adamdır. eğer daha iyisini getirelim diyorsanız buyrun meydan sizde. capello, mourinho getir bakalım.

    sonuç olarak rijkaard'ı bugün galatasaray yedek klubesinde görmek hepimiz açısından bir şanstır.

    ufak bir inat ve egolar uğruna rijkaard'a bok atamazsınız. izin vermezler. o kadar basit değil.

    not: bu entry kimseye cevap niteliği taşımamaktadır. üstüne alınan alınır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın