• 4228
    hadi transfer konusunda basarisizlar, tamam bunu sineye cekelim. hadi yine "hep destek tam destek" diyelim.
    diyelim de bir allahin kulu yok mu bu yonetimde cikip da kritik bir mac oncesi yapilan salak salak transfer soylentilerine "yok kardesim, bunlar dedikodu" diyecek biri?
    "algi yaparak konsantrasyonumuzu bozmaya calisiyorlar, galatasaray'in her bir oyuncusu cok degerlidir" diyecek biri yok mu?
    "basinda cikan asparagas haberleri degil, yonetimin resmi aciklamalarini takip etsinler" diyecek bir allahin yoneticisi yok mu yahu?

    biri bir tas atiyor kuyuya, 25-30milyon taraftar cikarmaya calisiyor.

    var mi bjk-ts-fb'de boyle bir haber? afedersiniz gonderirken gotune teneke bagladiklari adamlarin bile en ufak degersizlestirildigi haber gormedik basinda.
    yaa kruse iste, en basiti. (bkz: vay anam vay neler neler dönmüş serhat ya) kivaminda gelismelerde basinin/yorumcularin/algicilarin uc maymunu oynadigini gormedik mi?

    diagne'yi, akbaba'yi ben cok elestirmisimdir. belhanda keza oyle. luyindama hata yapmistir falan filan. ama kardesim bu adamlari kimseye yedirmeyecek olan yonetimdir. bu konuda taraftar da yonetim nereye cekerse oraya gelir bi yerden sonra. kensi oyuncusunu gommeyi birakir diye umuyorum.

    ama bir yonetici ya, biri bari cikip birilerine agzinin payini versin allah askina. yoksa biz de biliyoruz o yoneticilerin "hepimizden daha cok galatasarayli" olduklarini!
App Store'dan indirin Google Play'den alın