• 282
    beklentiler çok ama çok yükseldi. hiç hayra alamet değil bu. biraz daha gerçekçi olmakta fayda var.

    irfan: kasamızda 1 milyon euro varken göksel neden versin ki bize? oyuncu gelmek isteyebilir, biz onu almak isteyebiliriz ama 2024'e kadar sözleşmesi olan bir oyuncudan bahsediyoruz. verecek olan adam da üyelikten kovduğumuz kanlı bıçaklı olduğumuz biri. 4-5'e satıyorum dese yarın fener alır, biz neyle alacağız?

    salih: gelmesini çok istediğim bir başka isim. aynı sorun onlarda da var. alanya kafaya oynuyor. avrupa kupalarına katılma ihtimalleri çok yüksek. neden takım için önemli bir oyuncuyu versinler ki? hem de fanatik fenerli bir başkan neden yapsın bunu? en kötü bekler sene sonu ne yaparsan yap der. ya da ver kardeşim 3 milyon euro al der bir de üstüne kahkaha atar. oyuncu fifalık olmadan devre arası çok zor gelir.

    sörloth, muriqi vs üzerine yazmaya bile gerek duymuyorum o kadar ümitsiz.

    onyekuru: gelmesi en yüksek olasılık oyuncu. kiralık ve sene sonu zorunlu satın alma opsiyonuyla olur bu iş. o da yönetimin başarısı değil yanlış anlamayın; oyuncunun dik duruşu sayesinde olur.

    bugün adını duymadığımız azıcık yetenekli genç çocuklar için kulüpleri en az 3-4 milyon euroyu gözü kapalı istiyor. bizim kasamızda ise 1 milyon euro var. yani onları bile alamayız kolay kolay. oyuncu satmaya kalksak emin olun o paraya da yazık olur. takımı koruyup en azından bir iki ufak takviye ile ve sakatlıkların azalması ile şampiyonluk potasında kalabiliriz. yoksa 3-4 adam gelecek takım uçacak falan dersek hayal kırıklığı büyük olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın