• 4201
    valla iyi insanlar hos insanlar calmiyorlar cirpmiyorlar falan ama icraat noktasinda bu kadar yavas, bu kadar miskin, bu kadar is bilmez olunmaz. ilk sezon forvet alamadilar tamam dedik acemiler zamanla ogrenirler. sonraki sezon ortasaha alamadilar tamam dedik bu kez herseyin onemini kavradilar. simdi yine ayni terane. ulan ne kadar zor olabilir su transfer gorusmelerini kasimda aralikta yapmak. hep daha iyisini alabilir miyiz ac gozluluguyle kimseyi alamayip en son gun ilk tercihimize tornistan yapiyoruz. onyekurunun bosta oldugu taa anasinin gozunden beri belli. bu adami alicaksak 5 ocak sabahi imzasini atip floryaya cikarmaliydik. irfancanin degeri aylardir belli. basaksehirin ciddi stoper problemi 1 aydir var. takas islerine gireceksen o zamandan girecektin. bu isleri o zamandan halledemiyorduysan da alternatiflerine hizlica yonelip yine islerini halledecektin. biz hala irfancan diye bir oyuncu sanki dün ortaya cikmis gibi bugun bi temas kuruyoruz adamlarla. onyekuruyla 3 gun once bi dirsek temasi kuruyoruz falan. bu adamlari alicaksan simdi alacaksin. bana 30 ocakta formayla poz vereceklerse hic gelmesinler daha iyi. zaten besiktasa yenilirsek zirvenin 7 puan gerisinden biz poz vericez size.

    velhasil sirket yonetiminde hep bir adim geride kalan, hep tahmin edilmesi kolay olan hamleyi yapan ama bunu da gec yapan bir grup insan galatasarayi yonetiyor. halbuki bu mantikla yemin ediyorum bakkal yonetsen yine zarar edersin. yoluna milyonlar dokulen falcaoyla ve bonservisine tum gelecegimizi doktugumuz diagneyle aramizdaki baglar nasil koptuysa yonetimle de artik koptu. baskani, abdurrahim albayrak'i veya bir baska yoneticimizi haberlerde gorunce yine neyi basaramadik acaba, yine kimi almakta gecikiyoruz acaba diye ekrana bakar olmaktan biktik. haberlere tiklamaya korkar olduk. eskiden bayram gibi karsilanan transfer donemleri simdi kabus gibi geliyor, hemen gecsin istiyoruz.

    bence galatasarayin guzel ve temiz bir sayfa acmasi lazim. bunun icin de hem yonetimin hem de ise yaramaz oyuncularin bir an once postalanmasi sart. yoksa gunu kurtarirken gercekten gelecegimizden calmaya devam edecegiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın