resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2024
    satış listesinin ilk sırasında olması gayet doğal olan stoperimiz. bi kere almadan önce satmak zorundayız. kendisi de para eden 2-3 topçumuzdan bir tanesi ve yerini doldurabileceğimiz bir isim.

    diğer bir husus ise bence luyindama'nın kafasında da gitmek var gibi. çünkü sakatlıktan dönmek mevzusundan ziyade konsantrasyon sorunu var son maçlarda. takım avrupaya havlu atana kadar performansı gayet iyiydi. hani onun da kafası karışık bu konuda, sakatlanmasam şimdi ingilteredeydim, sakatlık pandemi ffp derken burada da işler sarpa sardı bir hava değişikliği olsa fena olmaz kafasında gibi izlenim alıyorum oynadığı maçlarda.

    kendisi ile ilgili tek yanlış mevzu, takas gibi iddialarla gündeme gelmesi. takasta kullanılmayacak kadar değerli bir oyuncu luyindama. dahası luyindama'yı takas edip orta saha ve forvet aldık başakşehir'den diyelim. bu sefer stoper rotasyonumuzda kocaman bir delik açılacak. tabi bu takas iddiaları luyindama'yı kadrosuna katmayı düşünen ingiliz ekipleri ellerini çabuk tutsun diye kasıtlı bir şekilde de çıkarılıyor olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın