resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 680
    galatasaray'a transferiyle ilgili asılsız bilgilerin havalarda uçuştuğundan emin olduğum futbolcu.

    1. başakşehir'in tüm planı şampiyonlar ligi'nde oyunculara vitrin yaptırıp ardından para edenleri satmaktı. en çok parlayan oyuncu irfan can oldu. avrupa'dan izleyenlerin olduğunu tahmin etmek çok zor değil. takımın sezon ortasındaki puan durumundaki yerlerine baktığımızda oyuncuların devre arasında gitmeyi bekledikleri çok açık.

    2. galatasaray'ın ihtiyacı olan bir futbolcu olmasına rağmen, kulübümüzün başakşehir fk ile ilişkileri çok kötü (öyle de olmalı) eski üyelerden göxel gümüşdağ ile karşılıklı olarak hısım durumundayız. bu şartlarda bu adamın bize irfan can'ı piyasa değerinde bile vermesi söz konusu olamaz. (aramız çok kötüyken neden kara gece paylaşımı yaptık diye gelmeyin lütfen)

    3. bildiğim kadarıyla luyindama + diagne = irfan can kahveci şeklinde ilk takas dedikodularını çıkaran isim drexler serdar. bunu neden yaptığını burada tane tane anlatmama gerek yok herhalde. minnak nöronlarıyla piyasa artırıyor kendince.

    4. galatasaray'ın parası yok. kasa kolaylığı sağlayan başkanı ya da yöneticisi de yok. ffp'nin bitmesine de yarım dönem var.

    5. irfan can galatasaray'a gelmekte istekli olabilir. tek nedeni de en iyi arkadaşları taylan ve oğulcan'ın galatasaray'da oynaması.

    bu şartlarda irfan can'ın devre arası takıma katılacağını düşünmek abesle iştigal oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın