resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1335
    demirören haber ajansı'na göre fenerbahçe'nin 2020 - 2021 sezonu ara transfer döneminde transfer ettiği futbolcudur.

    harcama limitlerinde o kadar kıyak geçildi fenerbahçe'ye de elindeki oyunculara kılı kılına bir ayarlama yapılmadı mı? mesut özil bedava oynamayacak ya?

    yarın çıkar derler perotti'deki gibi "mesut maçlarımızda oynamayınca arsenal parasını ödeyecek, oynayınca biz."

    bunlar şampiyon olsalar neymar'ı alırlar tff'nın gıkı çıkmaz. biz kurallara uyacağız diye bizi sözde çok isteyen onyekuru'yu almak için uğraşıyoruz.

    bir de dünya futbolu üzerinde türkiye'de dokunulmazlığı en çok olan futbolcudur kendisi. malumunuz zamanında almanya'da yaşadığı siyasi olaylardan sonra ülkemizin en tepesindeki kişiyle epey yakınlaştı. bir de buna fb futbolcusu olma dokunulmazlığı eklenince olacakları düşünemiyorum. neyse ki mesut pislik tipte bir futbolcu değil diyeceğim ama fenebahçe bu, herkesi kendi gibi pisleştirmeyi başarıyor.

    edit: haber detayına göre bizim yaklaşık falcao'ya verdiğimiz kadarını vereceklermiş, ama önümüzdeki sezon. bu sezon 6 aylık kısmı arsenal karşılayacak. harcama limitleri seneye de yetmez fener'e. anca şampiyon olup şampiyonlar ligine giderlerse belki. bunun da garantisi alınmadan bu işlere girerler mi şüpheliyim. yine bir işler çeviriyor bu fb ve tff.

    --- alıntı ---
    sarı-lacivertli kulüple 3.5 yıllık anlaşma imzlayacak özil'in, ligin ikinci yarısındaki maaşını ingiliz kulübü arsenal ödeyecek. yeni sezonla birlikte 2.5 milyon euro imza parası alacak olan özil yıllık ise 5 milyon euro kazanacak.
    --- alıntı ---

    https://www.dha.com.tr/...ahcede/haber-1806242
App Store'dan indirin Google Play'den alın