• 202
    yaptıkları yapacaklarının teminatı olan yönetimin yine hiçbir şey yapamadan kapatacağı ara transfer dönemi olacaktır. şaşırtmayacaktır. muhtemel olacaklar şu şekildedir;

    - türkiye liginden sözleşmesi bitecek oyuncu almaya çalışacaklar. alamayacaklar. o oyuncu için gidip kulüple kavga edecekler, oyuncu kadro dışı kalacak 6 ay top oynayamayacak sonra gelecek sezon tekrar eski formuna geri dönmesini beklerken taraftarın sabrı tükenecek, oyuncu özgüvenini yitirecek ve hiçbir fayda göremeyeceğiz.
    - sözleşmesi bitecek türk oyuncuya oynadığı anadolu kulübünden aldığının 5 katı ücret verecekler. daha sonra da çıkıp "oyuncuya bonservis vermedik ama" diyecekler.
    - ya hiçbir oyuncuyu satamayacaklar ya da oyuncu satarken yine kazıklanacaklar. buradaki favorim başakşehir. irfan can irfan can diye uyutup bizden diagne magne koparıp karşılığında saçma sapan topçu yahut 1-2 milyon para verecekler.
    - herkesin istediği bir isim ortaya çıkacak ve o konuda girişimde bulunacaklar. buradaki favorim de yine irfan can. 1 ay boyunca bu transferle uğraşıp alamayacaklar ve son gün alelacele kiralık oyuncu transferi yapılacak.

    bunları daha önce yaptılar. o yüzden gerçekten bu yönetimden umudu olan var mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın