• 57
    basimiza bela olan sacma sapan sistem.

    her hafta bu terimball sacmaligi yuzunden gol yiyoruz farkinda misiniz? defanstan pasla cikacagiz diye surekli top kayiplari, yenilen goller, gereksiz yasanan tehlikeler.

    lyundama gelen topu uzaklastirsa hicbirsey olmayacak ama illa topu kontrol edip pas yapicaz sahada. cunku pas yapana madalya takiyolar aynen. lyundama topu ayagina alicak diye penalti yapitiriyor ve golumuzu yiyoruz temizinden. belki 3 2 alacagimiz maci 4 3 kaybediyoruz.

    hucumda sut cekmenin noldugunu 4 yil once unuttuk. ya bir allahin kulu kaleyi gorunce sut cekmiyor, pas yapa yapa karsi kaleye girecegimizi dusunuyoruz. ya kaleyi gorunce vur kaleye kardesim. en fazla disari cikar ya. 90 dakika 1 tane sut cekmedik bugun 5 ocak 2021 konyaspor galatasaray maçında. ilk sutumuzu 95. dakikada attik o da gol oldu.

    terimball fetisistlerini bugun ortada goremeyiz niye cunku kaybettik. kazanirken de soyluyorduk simdi de soyluyoruz. bu sacma sapan pas oyunundan lutfen vazgecelim. geggenpressingi icat eden hocanin bugun bu futbolu oynatmasini kabullenemiyorum. allah rizasi icin fabrika ayarlarina dön hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın