• 82
    öncelikle tüm taraftar kardeşlerime bu maç için eyyüp peygamber sabrı diliyorum zira hepimiz için saç sakal yolmadan maçı tamamlamak biraz zor geçecek gibi duruyor. mümkünse passiflora , insidon atılabilir . demlikte ufaktan papatya yada melisa çayı da demleyebilirsiniz.

    bu kadar karamsar olmama (yukarıda da birçok yazar belirtmiş ama) birden fazla neden var. öncelikle 2 ocak 2021 galatasaray antalyaspor maçında futbol oynatmamak üzerine maça çıkan futbol katili ersun yanal tedrisatından çıkma ismail kartal takımına karşı oynayacağız yüksek ihtimal tüm takımı kendi cezaalanı önüne yerleştirip savunma yapacaklar .dakika eritmek adına her ikili pozisyonda dakikalarca yerde yatacaklardır maçın gidişatını hayal ettiğimde dahi afakanlar basıyor beni. sonraki çekincem kariyerinde kırmızı kartı olmayan radamel falcao garcia a olmayan yerde kırmızı çıkaran arda kardeşler ve var hakemi mete kalkavan bu iki isim içinde çok fazla izahata gerek yok sanırım.
    sorumluluk alan , fark yaratan oyuncularımızın yokluğu kısır bir maç beklentisi oluşturuyor bende. mbaye diagnenin alacağı bir penaltı ile 0-1 ile alırız inşallah .

    unutmadan bugün günlerden galatasaray
App Store'dan indirin Google Play'den alın