• 26099
    büyük bölümünü 10 kişi oynadığı alanyaspor maçı hariç iç sahada sahada oynadığı 9 maçta kalesinde toplam 14 isabetli şut görüp 3 gol yemiştir. kalesinde gördüğü isabetli şut sayı ortalaması maç başına 1.4’tür. 6 maçı gol yemeden bitirmiştir. iç sahada yediğimiz toplam 5 golün sadece 2’si ceza sahası içindendir. galatasaray iç sahada kornerden veya penaltıdan gol yememiş olup, kalesinde kafa golü görmemiştir. galatasaray bu maçlarda ortalama 12.20 faul yaparken, 2.10 sarı, 0.20 kırmızı kart yemiştir. bu 10 maçın ilk beşinde toplam 74 faul, son beş iç saha maçında ise toplam 48 faul yapmıştır. takım faul sayısının sezon başına göre belirgin düşüşü göze çarpıyor. galatasaray futbol takımı bu sezon dış sahada 9 resmî maça çıkmıştır. bunların 3’ünde kalemizi gole kapatmayı başarmışız. bu maçlarda kalemizde toplam 33, maç başına da ortalama 3,66 isabetli şut görüp 8 golü filelerimizde görmüşüz. bu maçlarda maç başına faul sayısı 12.88 iken, maç başına 2,11 sarı ve 0,22 kırmızı kart yemişiz.

    dış saha maçlarında da iç sahada olduğu gibi takımca yaptığımız faul sayılarında belirgin bir düşüş gözlemleniyor. bu sezon tüm kulvarlarda oynadığımız 19 resmî maçta 13 gol yedik. bunlardan biri korner ( neftçi bakü ), biri penaltı ( erzurumspor ) ve biri frikik atışıdır ( alanyaspor ). yediğimiz diğer 10 golü akan oyunda yemişiz. yediğimiz bu 13 golün sadece 4’ünü rakip forvetlerden yemişiz. 19 maçın sadece 4’ünün ilk yarılarında gol yemişiz. 9 golü maçların ikinci yarılarında kalemizde görmüşüz.
    dipnot: bu sezon birden fazla gol yediğimiz maç sayısı 3 ( alanyaspor, rangers ve karagümrük ). ligin en az gol yiyen ve kalesinde en az isabete izin veren takımı galatasaray.
    ilginç olay: sivasspor, bu sezon ilk iç saha golünü bize atmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın