• 131
    yaz transfer dönemlerinde bile ehil işler ortaya koyamayan yönetimimizin böylesi sıkışık bir takvimde iyi iş çıkaramayacağını düşündüğüm transfer dönemi.

    o kadar kötü planlama var ki, şu an orta sahamız rakiplerimize göre kat kat geride. bu konuda en iyi ama maliyet olarak batık denen beşiktaş'ta atiba, mensah, josef de souza, dorukhan, necip, oğuzhan ve hatta ljajic var. benim üzüldüğüm konu imparatorumuz fatih terimin böylesi dengesiz bir durumda rekabete devam edecek olması.

    beklentim düşük, keşke direkt oynayan ve takıma da katkı verecek isimleri alabilsek. mesela salih uçan mesela kenan karaman. ancak yüksek ihtimalle yine birisinin beşiktaş'a gittiğini, diğerinin de takımıyla sözleşme yenilediğini duyarız. son günler yaklaşırken de, en iyi bildiğimiz şeyi yapıp kasımpaşa semtinden adı bizimle anılan oyuncuyu bir şekilde getiririz.

    üzülüyorum, gerçekten kaliteli futbol oynatmaya çalışan hocamız varken ona sadece taylan antalyalının verilmesine üzülüyorum. hem de rakiplerde o bölgede alternatifleriyle birlikte josef de souza, atiba, mensah gibi oyuncular varken. en başta hocaya haksızlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın