• 15
    2020-2021 futbol sezonu özelinde masaya ciddi bir şekilde yatırılması gerektiğini düşündüğüm bir kavram.

    nedendir bilmem, özellikle son zamanlarda kadro kalitemizin rakiplerimizden daha düşük olduğunu belirten yazılara denk geliyorum ve ne yazık ki bu yazılanların hiç birine katılamıyorum. hesabım ise basit;

    defans oyuncularımızdan, omar-rozier dışında değiştirmek isteyebileceğiniz bir seçenek var mı ligte? benim yok.

    ligin en pahalı(ücret) hücum hattı kimde? falcao+diagne+babel şeklinde bizde.

    en pahalı(ücret) kanat oyuncusu kimde? feghouli ile yine lideriz burada.

    e peki geri kalan bölgelerde tek bir rakibimizin bize ağır üstünlüğü var mı? yani orta sahası bizi ezebilecek bir takım var mı ligte? belki mahmut/irfan/berkay/giuliano ile başakşehir ki onların da durumu ortada.

    e bu şartlar aleni bir şekilde ortadayken, bizim kador kalitemiz 36 yaşındaki atibayla, 20 yaşındaki kaleciyle, 19 yaşındaki sol bekle, 2 senedir neredeyse topa vurmamış aboubakar ile oynayan beşiktaş'tan kötü mü gerçekten?

    benchte oturan emre akbaba'yı çeşitli kavgalar sonrası aldık mesela. yine benchte 1 milyon euro'dan fazla kazanan norveçli bir bekimiz var, ne zaman formayı kapsa elinden geleni yapıyor.

    daha ne olması lazım bu kadronun güçlü olarak lanse edilebilmesi için? hayır daha güçlüsü varsa, lütfen oluşturulunca bana da haber verin de türkiye'nin şampiyon olmuş en genç teknik direktörü olayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın