resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1168
    frank rijkaard maçı izliyor yaaa, arda'dan santrafor olmaz pufff, zihniyetinin aklınca eleştirdiği teknik direktörümürüz. şimdi frank rijkaard'dan hamle yapmasını bekleyen sivri zekalılara hatırlatırım. 6 şubat 2010 kayserispor galatasaray maçı'nda yedek klubesinde bulunan oyunculardan hiç biri maçı çevirebilecek adamlar değil. emre çolak dışında hücuma etkinlik getirecek bir adam yok. peki bu hocamızın suçu mu? tabi ki değil lan. bir takım düşünün milan baros, harry kewell, hakan balta, sabri sarıoğlu gibi dört kare ası sakatlanmış. yedek klubesinde rotasyon yapacak adamı kalmamış.

    şimdi bana nonda'yı niye gönderdi demeyin. nonda en sevdiğim oyunculardan biriydi. ama son zamanlarda kafasında galatasaray'ı bitirdiği çok açıktı. arda'nın santrafor olarak nonda'dan daha verimli oynadığını söylemek için kahin olmaya gerek yok.dinle ey futbol uleması. dos santos transferi zaten forvete alternatif olarak alındı. adam fit olarak forvet oynayabilir duruma geldiği zaman jo ve baros dönene kadar zaten orayı kapayacak.

    ayrıca stoper bölgesinde mevzu bahis sakatlıklar yaşanmasa idi kendisinin emre güngör'ü çoktan bu defansa monte etmiş olacağını söylemek lazım. rijkaard'ın sisteminde topla oynamayı bilmeyen, sadece fiziği ile ön plana çıkan stoperlere yer yok. servet çetin mecburi olarak oynuyordu. sağolsun elinden geleni yaptı. hatta fazlasını yaptığı için en son antalya maçında adamın canına tak etti ve radikal bir kararla emre güngör'ü stopere koydu dün. en azından bu yönüyle takdir edin adamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın