resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 2809
    fazla abartılan oyuncu. bunu da henry’i beğenen birisi olarak söylüyorum. burada yazılanlara bakılırsa ribéry zannedersin oysa hiç de öyle değil. açık alan bulamadığı zaman sahada kaybolan, bitiriciliği oldukça düşük hızlı bir kanat oyuncusu. monaco’da doğru düzgün şans bile bulamaması bu yüzden. keza everton da bu yüzden bu kadar erken elden çıkardı. ucuza alabilirsek ne ala ama alamıyorsak da her gün her gün onyekuru diye tutturmanın bir manası yok. garry de bruma da iş yaptı bizde bu sistemde. bir kanata feghouli gibi bir teknik kanat bir tarafa da savunma arkasına koşu yapacak standart bir kanat oyuncusu bile çeşitlilik katıyor futbolumuza, bu henry’e has bir durum değil. geçen sene fener maçı* hariç tek bir iyi maç oynamadı henry. hepimiz izledik yahu. o maçta da elli tane pozisyon kaçırdı, penaltıdan ikinciyi bulmasak ve maç berabere veya yenilgiyle bitse şimdiye taşlanarak ülke kapıları kapatılmıştı henry için.

    bunları adamı gömmek için söylemiyorum fakat burada düşünüldüğü kadar muazzam bir oyuncu olmadığını anlatmak için söylüyorum. 3.5 milyona alabileceğimiz yeni bir garry rodrigues de gayet yeterli mesela.

    bütün bunlarla birlikte, ilk senesindeki gibi bir henry onyekuru transferine kimse hayır demez. çat diye kimsenin haberi olmadan bitirilip düşük maaş ve kiralama ücretiyle kendisini almamız son yıllardaki en büyük transfer başarımızdı ama artık o hakkımızı henry’de doldurduk. ya ucuza bonservisini alabiliyorsan alacaksın ya da kapatacaksın artık bu konuyu. gidip yeni bir onyekuru bulacaksın. her sene her sene aynı adamın peşinde koşmak sadece türkiye kulüplerine has bir durum oldu çıktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın