• 131
    20. dakikasından itibaren gayet olumlu ve güzel bir futbol oynadığımız karşılaşmadır. bu benim görüşüm. incelersek;

    sezonun başından beri savunduğum servet'in kesilmesi bu maçta gerçekleşmiştir. eğer sağlam bir emre güngör olsaydı sezonun geri kalanında servet bugün olduğu gibi haftalardır yedek otururdu. lucas ve emre ikilisi bu takımın savunma ikilisidir belli oldu. frank rijkaard'ın stoper tanımına uyan adam emre güngör'dür. ali turan transferi de bunun için yapılmak istendi. sezon sonunda yapılacak zaten.

    savunmada bulunan iki adamımızın kusursuz performansına beklerimiz eşlik edemeyince hücum alanında kısıtlı kaldık. keita ve elano dışında hücumda çabalayan olmayınca golü bulamadık. gio'yu da ilk günden harcayan zihniyete zaten diyecek söz yok. bu adam ilk kez galatasaray için bir maçta 85 dakika oynadı. bırakın biraz kötü oynama hakkı olsun. fizik olarak hazır olduğunda forvet olarak oynayacaktır bu takımda.

    bunlara rağmen takım 5 adet net pozisyon bulmuştur. pozisyon vermeden maçı tamamlamıştır. buradan çıkıp rijkaard'a, yönetime sallamak ayıptır. sahada aslanlar gibi mücadele eden bir takım vardı. bugün gol atamadık. olsun atamayalım. ama bu kadar eksiğe rağmen bu takım gereken mücadeleyi ve karakteri gösteriyor.

    bu maçta bir puan kaybettik ama gelecek adına olumlu izlenimler kazandık. tek korkum hafta içi oynanacak olan kasapspor maçıdır. ondan sonraki hafta sonu bay geçeceğimizden bir dinlenme ve rehabilitasyon periyoduna gireceğiz. umutsuz olup, kazan kaldırmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın