• 111
    sahada üç tane iyi adam vardı: arda, neill ve emre güngör. arda her zaman iyi zaten. ama santrafor oynaması gol getirmesine yetmedi.

    özellikle emre güngör’ü çok beğendim. kendisinden daha uzun olan makukula’ya hiç kafa topu vermedi. ağır kalmadı ve hata yapmadı. bugün servet’in yerine bilinçli bir tercih gibi duruyordu ve hakkını da fazlasıyla verdi. sağlam bir emre güngör’ün bu takıma vereceği çok şey var.

    neill devre arası yaptığımız en iyi transfer olduğunu çok net gösterdi. top oyuna nasıl sokulur, nasıl paslaşılır, risksiz alana nasıl gönderilirin dersini verdi. tekniğinin ve oyun zekasının da bizdeki bütün defansif orta sahalardan iyi olduğunu da görmüş olduk.

    kötülere gelince,

    evet erken, hala da umudum var ama uzun bir süre bize yüksek performansı sağlayamayacağı belli olan bir futbolcuyu, giovani dos santos, sanki kewell’ın ikizini almışız gibi bilmem kaç bin kişinin havaalanında karşılanmasını garipsemiştim. bugün de tekrar görmüş olduk. bu adam çok kısa barcelonaserüveni hariç bir şeyleri ispatlamış değil. inşallah iyi olur ama iki ay kadar yüksek performans beklemek hayalcilik olur. sol beki kotaracak bir adam oraya konsa da caner’i ileri alabilsek keşke tekrar. caner o kadar sinirlendi ki herhalde maçın son bölümünde gio’ya önünde oynamasına rağmen hiç pas vermedi neredeyse.

    mehmet topal kardeşimiz topla hızlı düşünmeyi ve pası nereye atması gerektiğini öğrense iyi olur, yoksa böyle giderse yedek kulübesinin müdavimi olur.

    uğur uçar’ı çok seviyoruz, kendisine gelmesini bekliyoruz. sabri sarıoğlu’nun sadece boş koşan bir adam olmadığını bazıları görmüştür artık.

    yine de iyimserim ben. gio oynamazsa ve keita kafa olarak türkiye’ye dönebilirse takım iyi top yapabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın