resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 6183
    isim olarak cok buyuk ancak cisim olarak hic de oyle gozukmeyen oyuncumuz. kendisinin transferi en basindan beri yanlisti. galatasarayin artik emekliligi yakin, istanbula gezip tozmaya gelen, yuksek maliyetli oyuncular transfer etmekten vazgecmesi lazim.

    her seferinde aynisi oluyor ve biz de bu yuksek sozlesmeli dinozorlarin gitmesi icin gozlerinin icine bakiyoruz. ancak kendileri de artik bu paralari kazanacak hicbir yerleri kalmadigi icin sozlesmelerinin sonuna kadar burada kaliyorlar ve yattiklari yerden catir catir paralarini aliyorlar. takimda halihazirda olan bir diger ornegi icin (bkz: ryan babel), gecmiste kulubumuzu kurutmus bir diger ornek icin (bkz: didier drogba). dilerim falcao icin ayrilan sure 2020 - 2021 sezonu ara transfer dönemi'nde sona erer ve kendisine yeni yasaminda basarilar dileriz.

    bakin kimse yanlis anlamasin, drogba'nin da ismi buyuk, babel'in de. takima verdikleri katki da falcao'ya gore daha iyi olabilir. kendileri tum dunya tarafindan taniniyor da olabilir, oynadiklari futbol "zamaninda" herkes tarafindan takdir edilmis de olabilir. bunlarin hicbirine itirazim yok ama bunlar dinozor.

    peki ne demektir dinozor. dinozor gecmiste kalmis demektir, artik sadece fosilleri bulunabilir.* dinozorlarin gelecegi yoktur. iste esas mesela de bu degerli galatasaray camiasi. galatasarayin gelecegi olan futbolculara ihtiyaci var. galatasarayin genc ve yetenekli isimlere ihtiyaci var. galatasarayin taylanlara, emre kilinclara, ogulcanlara, marcaolara, luyindamalara ihtiyaci var.

    galatasarayin ismi degil cismi buyuk oyunculara ihtiyaci var! cunku galatasaray ismi zaten cok buyuk!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın