• 293
    maç öncesi yazdığım iki senaryo arasında giden gelen maç oldu.
    (bkz: #3038954)

    başakşehir saçma sapan goller kaçırmasaydı bu maçı 4-5 golle bitirebilecek durumdayken hem hakem yardımı hem ikinci yarı okan buruk korkak futbolu sebebiyle 4 farklı yenilerek bitirdi.

    bana kalırsa hayırlı galibiyet aldı fenerbahçe çünkü cidden top oynamıyorlar ve erol bulut kasımpaşa maçını da kazanıp en azından şubat mart ayına kadar yerini garantiler.
    garantiler ama şampiyon yapabilir mi orası büyük soru işareti. belki bu maç sonunda kovulup yerine iyi bir hoca gelseydi fenerbahçe için her şey daha pozitif olabilirdi .

    ayrıca bugün yaşanan hakem katliamı belli bir süre fenerbahçe maçlarında hakemler daha temkinli çıkacaklardır hatta bu maçı unutturmak için fenerbahçeyi yakmaya bile çalışabilirler.

    bizim girdiğimiz sosyal medya laf dalaşına çok gerek yoktu çünkü daha 14. haftada ortalık çok karıştı artık bizim her maçımızda en ufak şeylerden bile rakibimiz yangın yapacak bize laf atmalı mesajlar yollayacak.

    çok zorlu 26 maç 5 ay bizleri bekliyor umarım alnımızın akıyla sonuna kadar savaşarak spekülasyonlara girmeden çatır çatır oynayıp şampiyon oluruz. en ufak lehimizde hakem hatalarıyla gelecek galibiyetler bu şampiyonluğu üzerimize leke olarak atar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın