resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1235
    takımını 23 aralık 2020 fenerbahçe başakşehir maçına tüm ciddiyetiyle hazırlamış hoca.

    henüz 6.dakikada golü buldu takımı. ondan sonra hakeme ekrandan başka pozisyon izlettiler herhalde luiz gustavo'ya kırmızıyı vermemek için affedersiniz bir yerlerini yırttı. buna rağmen ilk devreyi en az 2-3 farkla kapatacakken becereksizliklerden özellikle de kalecinin yeteneksizliğinden devreyi 1-1 bitirdi.

    ikinci yarı henüz başında crivelli cok net kaçırdı. üstüne yine duran top dönüşü gol geldi. hem de aut olması gerekirken korner verilen pozisyonun akabinin de gol geldi.

    raphael herhalde erman toroglu'nun deyimiyle kadıköy'de uçan kara sineğe vurup kırmızı yedi. sonra hoca çıldırdı. dördüncü hakem denen zat tutmuş okan hoca'nın belinden affedersiniz ağlayan bir cocuğu kenara götürür gibi götürmeye çalışıyor. tabi kırmızı ona da hemen geldi.

    sonra mame thiamdenen abimiz skrtel'e net sarılık faul yapıp hakem bunu es geçince irfan can kahveci çıldırdı, ona da hemen sektirmeden bir kırmızı. sonrası zaten malum.

    yani allah'ın verdiği şu gözlerle maçı seyredip hala okan hocaya bahane bulan entryleri görünce hayretle okudum ve dayanamadım. belki o gözler görmemiştir diye tekrar pozisyonları yazayım dedim.

    el insaf.
App Store'dan indirin Google Play'den alın