• 281
    maçta önce eski fb'li şimdinin başakşehir'li oyuncuların performansı ile fb ilk yarıyı beraberlikle bitirdi. ikinci yarı fb 2-1 öne geçti. sonraki görüntü başakşehir'in maçı alacağı yönündeydi ki önce thiam'a dokunmayan rafael sarı kart gördü ve itirazla peşpeşe kartlarla oyundan atıldı. yetmedi okan buruk atıldı. sonra fb'li thiam sarı kartlık faul yaptı ama hakem kart göstermeyince irfan can itiraz etti ve o da atıldı. maç yeniden fb'ye döndü. yani hakem baktı ki maç böyle 2-1 bitmeyecek fb gol yeyip başa bela olacak önceden başakşehir'den teknik direktör ve oyuncuları attı ve maçı fb'ye al da kazan dedi.

    bizler kara gece falan diyoruz da medyada ne olacağını söyleyeyim: "fb bu maçı hakkıyla kazandı. tam tersine başakşehir kollandı. penaltılarımız verilmedi." algısı yapılıp hiçbir şey olmamış gibi devam edilecek.

    şimdi bile fbli yorumcular fb ne kadar doğru oynadı konuşuyor. ve başakşehir'in tepkisine algıcılık falan demeye başladılar.

    hakem bu maçı 2 kere fb'ye hediye etti! ilkinde gustavo'yu atmadı öyle böyle beraberlik yakalandı. 2.sinde ise maç 2-1'ken başakşehir'e ibre dönmeye başlayınca fb'li oyuncuyu atmaya yemediği totosu başakşehirlileri atarken cesur yürek oldu.

    hepsini geçtim 9 kişi kaldırılmış ve teslim olmuş rakibine karşı gol atınca şampiyonluk kupası kazandırmış gibi sevinmeleri de ayrı acınası bir durumdu. bir 3.lig takımı süper lig takımına gol atınca görüyoruz bu sevinçleri*.

    edit: böyle daha iyi oldu boşverelim. fb iyi oynuyor sansınlar. erol bulut ile hala devam ederler böylece ;) ama önce bu sahada beşiktaş maçında sonra da bu maçta hakemlerin göstere göstere fb'ye desteğini asla unutmayalım. o sahada bizim de maçımız olacak yakında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın