resim
Ozan Tufan
Takım:Trabzonspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1490
    https://twitter.com/...007679574175744?s=19

    sesini duyunca bile bana bir şeyler olan, gördüğüm açık ara en itici futbolcu. sezon başında yaratılan suni "kolej havası" meselesinin başrolüydü. neymiş pelkas'a yunan demiş, caner de gülmüş, dikkatleri dağılmış vesaire vesaire, ne komik. bu arkadaşın, canerin, gökhanın, emrenin ve volkanın olduğu bir yerde kolej havası mümkün mü? bu adamlar kompleksli, mutsuz insanlar. hemen patladı o çok neşeli, çok mutlu fenerbahçe takımı havaları.

    bu sene altay'la beraber sene sonu italyanlara kitlenmek için pazarlanan futbolcu. ince pası olmayan, hatta pas yeteneği çok kısıtlı olan bir orta saha nasıl bu kadar abartılıyor hiç anlamıyorum. evet fiziki (çok iyi bir fizik değil), evet tempolu (o da bazen) , evet dribling (yine bazen) yapabiliyor. bir de bazen denk gelince şut atıyor. başka? çoğu maçta kaçak dövüşüyor, oyun kuramıyor, pas atamıyor adam. defansif özellikleri de iyi değil. açın whoscored'dan kıyaslayın, hem ofansta (attığı gol ve adam geçme sayısı hariç) hem de defansta * her konuda kendisinden daha iyi. lig uzun maraton, uzun vadede ne olacağını bilemeyiz ama bu ozan arkadaşın bu kadar abartılıyor olmasını anlamadım, anlayamayacağım.

    en iyi özelliği ise daha yere düşmeden, havadayken hakeme dönüp "hocaaaam" diye bağırarak faul istemesi ayrıca. bu apayrı bir meziyet. nasıl başarabiliyor bilmiyorum. havadayken o cüsseyi döndürüp nasıl itiraz ediyorsun arkadaş sen?

    son olarak, coronayı en kısa zamanda atlatmasını diliyor, sevdikleriyle sağlıklı ve mutlu günler yaşamasını diliyorum.

    edit: ekleme, düzenleme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın