• 34
    fenerbahçe ligde evinde 3 maç üst üste kaybetti, üstüne de 19 aralık 2020de deplasmanda antepe kaybetti. bence bu sezon en efektif oyuncuları olan pelkas cezalı, ortasahada alternatifleri yok zira ozan covid oldu, serdar aliye göre de sosa iyileşmemiş. gustavo ve mert hakan ikilisi oraya zayıf kalacaktır. tolga ciğerci yine maç oynamadan sakat. bi sürpriz samatta yetişebilir. altay da kaleye geri dönecek.
    bu kadar kötü gidişin üzerine fbnin bilendiği ve erolun da muhtemel yenilgide kovulacağını bildiği bir maç, ve fb gerçekten haftalardır çok çok kötü.
    başakşehir ise avrupayı geride bırakmış, ligde galibiyete aç, bildiğim kadarıyla önemli bir eksikleri de yok. tüm ibre onlara dönük gibi gözükse de sonuçta bu futbol ve fb şampiyon başakşehiri geçen sene o kötü haliyle içeride dışarıda yendi. anadolu takımlarıyla büyüklere zorluk çıkaran okan hoca başakşehirdeyken daha çaresiz maçlar oynattı adeta.
    ve burada günah alacağım belki ama ben irfan can, mahmut ve viscanın her fb maçında inceden satış yaptığını hissediyorum, özellikle de irfan can. muhtemelen fb taraftarı zaten kendisi. okan hoca olsam devrede bu isteksizliği görürsem bu 3lüden birini oyundan alırdım.
    her neyse umarım sözlük olarak maçı jynxlememişizdir ve yarın keyifli bir fb mağlubiyeti izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın