• 4051
    https://twitter.com/...293773385588738?s=20 fatih altaylı terim'in bunları dediğini iddia etmiş. transfer dönemi bittiğinden beri yönetim hakkında yazmamak için kendime söz verdim ama başarmak çok zor. olur da hoca rıdvan'ın, ahmet çakar'ın dediği gibi yüksek ceza alırsa bunun federasyondan büyük müessibi yönetimdir. evet federasyondan büyük.

    kimse lüften hoca çıkıp niye boşuna atılıyor falan demesin gereksiz yere. rize başkanı adam vururum diyor, ceza yemiyor. ağaoğlu sahaya atlıyor,tribünden hareket çekiyor ceza denilecek kadar bir şey yemiyor. sergen her maç hakemle uğraşıyor, sövüyor,sayıyor ceza yemiyor. bir tek terim olunca mı özeleştiri yapıyoruz? bütün medya, twitter'daki troller dahil 3 gündür terim'e ceza ceza diye bağırıyor. emre bol'undan, beşiktaşlı bülent uslu denen fenomene kadar. geleneksel medyadaki akbabalara hiç girmiyorum.

    yav bu yönetim bir kere iş işten geçmeden burdayız desin. bir ağırlığı vardır galatasarayı yönetmenin ya. adamları sıkıntılı anlarda gören eden yok, normal mi bu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın