resim
Ali Yavuz Kol
Takım:E. Erokspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:23
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 583
    iyi bir futbolcu olacağını umduğum, görece genç, fiziken yetersiz olmayan, problem çözme yeteneği henüz gelişmemiş, dolayısıyla tercih hatalarıyla göze batan çiçeği burnunda a takım oyuncumuz.

    bazı oyuncular 17 yaşında a takıma girer ve üst düzey performans gösterir. bunlar genellikle elit seviyedeki doğal yeteneğini çok küçük yaşta çok çalışarak işlemeye başlamış oyunculardır. ali yavuz şüphesiz ki bunlardan biri değildir. lakin kulübümüz rotasyon oyuncularına ve ilk 11’e monte edeceği 10 üzerinden 6,5’luk oyunculara birkaç milyon euro bonservis ücreti ödeyecek imkanlara artık sahip olamamaktadır. bu yüzden bu gibi oyuncularımıza zaman zaman sorumluluk vererek olgunluk kazanabilmesini sağlamaya çalışmamızı olumlu karşılıyorum.

    kaldı ki kendisinin 18 aralık 2020 fatih karagümrük galatasaray maçında gol ya da asist üretmesi işten bile değildi. olmadı, birkaç hata yaptı ve kritize edildi. bunlar olacak. taraftar konuşur. dün kahvehanede konuşuyordu, bugün twitter’da konuşur. hayatta hiçbir başarısı olmayan kişilerin de kendini tatmin etmesi lazım bir yerde. eleştiri almış olmasını kendi lehine çevirecek mental seviyede olup olmadığını da zaman gösterecek. yolu uzun. kendisine kolaylıklar ve iyi şanslar.

    edit: olamadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın