• 218
    13 yaşındayım. samsunspor süper ligde. bir samsunspor-gaziantepspor maçı. tribündeyim.
    işte erman toroğlu o... çocuğu, zıpla-zıpla zıplamayan ibnedir tezahüratları vs. pis bir ortam. bilenler bilir canikli mekansızlar diye bir taraftar grubu. onların içindeyim. önümdeki adamlar omuz omuza yapıyor, tabi benim olduğun sıra da aynı şekilde. o sıra arkadakiler itince öne doğru bir salındım.
    öndeki 25 yaşlarında delikanlı döndü arkasına, bizi mi si*ecen napıyorsun lan dedi. tabi hiçbir şey demedim. zaten 13 yaşındaki çocuğa niye öyle bir şey dedi hala anlamadım. yavşak.
    aradan on dakika kadar geçti, hala devam ediyoruz. o anda çocuğun tepkisi geldi aklıma. yüzümde hınzır bir tebessüm oluştu. o mal tebessüm yüzümde iken aynı çocuk arkaya döndü ve o gülüşümü yakaladı. niyetimin kötü olduğunu düşündü herhalde ki, sen yine bir şey mi yapıyorsun lan deyip yumruğunu kaldırdı. dedim aha geliyor sağlam bir tane. tam o sırada samsunspor’un bir pozisyonu oluyor(hatta tunuslu kaies ghodhbane diye bir futbolcu güzel bir gol atıyor, tabi canlı göremedim orası ayrı) ve çocuk önüne dönüyor. ben fırsat bu fırsat deyip sıvışıyorum oradan. az kalsın gümbürtüye gidiyordum sözlük. 13 yaşında statlara küstürülüyordum.
    düzenleme: futbolcu ve zaman düzenlenmesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın