• 59
    18 aralık 2020 fatih karagümrük galatasaray maçı'ndan sonra emin oldum ki valentine ozornwafor, radamel falcao garcia ve jesse sekidika'yı yollamamız; 6 numaraya jean michael seri ve sol kanada henry onyekuru'yu almamız gereken dönem.

    hatta 1 tane de forvet almamız gerek ama onu nasıl yapacağız tam çözemiyorum. gerekirse oghenekaro etebo, mbaye diagne, ryan babel üçlüsünden birini yollayıp halletmeliyiz onu da. benim adayım etebo. etebo'nun yerine aytaç kara'yı alırız ve bence pek bir şey kaybetmemiş oluruz. etebo felaket durumda maalesef.

    böylece kadromuz şu şekilde olmuş olur,

    kale: muslera-okan-fatih
    stoper: marcao-luyindama-donk-emin
    sağ bek: omar-linnes-şener
    sol bek: saracchi-emre taşdemir
    6 numara: taylan-seri-aytaç
    sağ iç: belhanda-feghouli
    sol iç: emre kılınç-ömer
    sağ kanat: oğulcan
    sol kanat: onyekuru-arda-kerem-emre akbaba-babel
    forvet: dominant santrfor-diagne-ali yavuz

    bu yazdıklarımdan feghouli sağ kanat, seri ve taylan iç, belhanda sol kanat, emre kılınç sağ ve sol kanat, ömer sol kanat ve sol bek, oğulcan santrfor, arda iç, emre akbaba iç, babel santrfor ve ali yavuz sol kanat oynayabiliyor. bu kadar versatil futbolculara sahip olmamız elimizi güçlendiriyor. güçsüz gibi gözüken sağ kanat mevkisinde bile oğulcan-feghouli-emre kılınç oynayabiliyor.

    gayet geniş ve yeterli bir kadro. belki bek özelliklerine de sahip bir stoper daha alınabilir ama ona para yeter mi bilmem.

    işin ekonomik boyutu da şu şekilde olur. seri ve onyekuru için çok az para çıkar kasamızdan yüksek ihtimalle. dominant santrfora çok para veremiyoruz ama maalesef. falcao-jesse-ozornwafor üçlüsünden gelecek az miktarda parayı 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi'nden kalan 2-3 milyon euro ile birleştirirsek ucuz yollu bir scout transferi ya da taksitli transfer gelebilir. umarım gerçekleştirebiliriz böyle bir senaryoyu.

    bu dönemin başlamasına tam 15 gün kaldı. umarım gereken hazırlıkları yapmışızdır. süper lig 2020-2021 sezonu'nun şampiyonu olup olamayacağımız büyük oranda bu transfer dönemindeki performansımıza bağlı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın