resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3329
    kendisindeki en büyük eksik özgüven, bu çok bariz.
    geldiği ilk seneki, sakatlıktan döndükten sonra geçen seneki gibi ilk oynadığı maçlarda gol ya da gollerle buluşamamış olması, yine sakatlıktan dönen bir oyuncu olarak özgüvenini tekrar kazanmasına engel olmuş gibi görünüyor.

    nasıl taylan geçen sene kötü gözükmüşse, ömer bayram'ı sol bek oynattığımız maçlarda hep kötü gördüysek (sadece orta yapması için bazen sol bek oynuyor ama sol bek olarak iyi diyemeyiz sanırım), kendisinin kötü oynamasının bir sebebi de kanat oyuncusu olmadığı halde orada oynaması. hız ve güç gerektiren bir bölge olan kanatta oynadığı müddetçe de çok güçsüz vs. denecektir. yavaş değil ama hızı da rakibi geçecek kadar yüksek değil. emre'nin yapabileceği şey verkaçlar, ikiye birler, topuğuyla, ayağının kenarıyla yapacağı ince paslar. arda ve feghouli dışında bunu yapabilen bir oyuncumuz da yok zaten. onlar da bunu yapabilmek için çok ağırlar. emre, ortada kalan toplara bu ikiliden çok daha iyi vuruşlar yapabiliyor.

    kendisini diagne'nin hemen arkasında, yay çevresinde oynatmamız gerekli. ama biz feghouli'yi o bölgeye çektiğimiz için kendisini kanada atıyoruz. kanatta oynayacaksa oynamaması daha mantıklı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın