• 530
    şaka maka fenerbahçe erkek basketbol takımından ayrılmayı muhtemelen 2019 yazında kafasın koymuş olan kişi. 2019-2020 yazında posası çıkmış, birbirine düşmüş, top oynamayan, birbirine oynatmayan, basket olunca basketi atana göre sevinen bir kadroya maşallah yüklü kontratları yaptırdı. en son benchte küfür falan edecek noktaya geldiği takımla güç bela sezonu tamamlayıp bir süre yönetimi de oyalayıp çekti gitti.

    giderken de 2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarında beklendiği kadar top oynaması imkansız olan bir kadroya 25-30 milyon euroluk ödeme planını garantiye alarak gitti. şu an tarafsız bir gözle, bu takımın ilk defa maçını izlemiş birine "sen koç olsan kimleri yollarsın bu takımdan" dense ilk 5-6 sırada söylenecek basketbolcular üstelik bunlar. bütçe küçültmeye çalışıp sırf bu kontratlardan dolayı küçültememe durumu bile var.

    tarih boyunca ayrıldığı takımlar bir süre kendine gelememişti. şimdi sıra fenerbahçe'de. türkiye ligi'nde bu sezonu belki götürürler bir şekilde ama 2022 yazında para akıtacak birilerini bulup doğru harcamaları yaparlarsa euroleague'de en azından averaj takımı olmaktan kurtulabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın