• 1080
    kötü oynamasındaki soru sakatlık filan değildir. sorun isteksiz ve ruhsuz oynamaktır. mücadele etmemektir. son iki şampiyonluğumuz da da kadromuz mu çok iyiydi? değildi ama takımdaki oyuncularda hırs vardı mücadele vardı, yeri geldi kaybettik ama her zaman inancımız vardı.

    benim şahsi görüşüm ki sadece bana aittir delil olarak kullanılamaz kanıtlanmış bir gerçek olmamakla birlikte (ben böyle söyleyeyim de sonra ayara başlamasınlar hemen) çoğu futbolcumuz galatasarayın marka değeri ve formanın altında ezilmeye başladı. nasıl olsa biz galatasarayız bi şekilde yeneriz havası gelmeye başladı takıma ne olcak ben iyi oynamasam başkası bugün iyi oynar bi gol atar yeneriz havaları gelmeye başladı gibi gözlemliyorum. başımızda rijkaard var neeskens var dünyanın bildiği yıldızlarımız var havası var türk futbolcularda. galatasarayın o galatasaraylılık ruhu işlemeyen oyuncularımız olduğunu hissediyorum. herkesin her maçı kazanmak istediğini biliyorum ama bu istek içinde sahada mücadele etmek gerekiyor savaşmak gerekiyor ki biz bunu göstermiyoruz.

    bana göre sorunlar bunlardır. tamam önemli oyuncularımız sakat ama yerlerine oynayan bir çok oyuncu forma şansını iyi kullanmıyor. şimdi iyi oynasan belki sakat olanı takımdan keseceksin. belki o direk ilk 11'e yazılan futbolcunun yerinde sen olacaksın.

    şansı iyi değerlendirenler için (bkz: caner erkin) (bkz: mustafa sarp)

    değerlendiremeyenler için hepsini çok sevmekle beraber (bkz: uğur uçar) (bkz: emre güngör) (bkz: barış özbek) vs. vs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın