resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 11152
    değil daha iyisini kendi ayarında birisini bile almak 5-6 milyon euro bonservisten başlayacağı için mutlaka düşük maaşla sözleşme yenilememiz gereken futbolcu.

    herkes ister kendisi gitsin potansiyelli en az bu ayarda biri gelsin oynasın ancak günümüz gerçeklerini göz önüne alırsak beklentilerimizi de ona göre ayarlamalıyız. bu takım orta sahada iki tane kanattan devşirmeyle oynarken kaç maçtır, eldeki orta sahaları da yerini dolduramayacağınızı bile bile gelirsiz bırakmak akıl işi değil. en az 3 orta saha eksiği var, örneğin 6 numarada taylan dışında seni idare edebilecek kimse yok. yerini mutlaka dolduracağınızdan eminseniz amenna. belhanda'yı gönderirsen yerini mutlaka doldurman gerekecek. daha as kadroda adam akıllı 8 numaramız yokken bir de ona yedek mi arayalım. he illaki birileri gelir derseniz, gomis ve ndiaye satışlarından sonra yerlerine gelenleri varsa bi hatırlayalım derim... duygusal düşünecek galatasaray değerlerinin ön planda olduğu eşiği çoktan geçti bu ülke, hele hele pandemi sonrası herkes nasıl ayakta kalacağının derdinde. şimdi bir iki frikik mevzusu oldu diye seneye birinin yokluğunda etebo'yu veya ömer bayram'ı izlemek istemem ben ne olursa olsun...

    ilgili olay hakkında fatih hoca gerekli ayarı muhakkak verecektir zaten... bize düşen bunlarla uğraşmak yerine #hedef23 konsantrasyonunu bozmadan korumak.

    malesef realite ve durum bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın