• 868
    gece 1:30-5:30 arası uçuş olmayan havaalanından 00:00da biten maçtan (bkz: 10 aralık 2020 maccabi tel aviv sivasspor maçı) çıkıp uçuş yapmak isteyen spor kulübü.

    bütün siyasi ve devletler arası konjonktürü bir kenara bırakıyorum. israil, havalanında süründürür onu da biliyorum. bu yüzden yönetici olarak bir düşünürüm; zaten 3 günde bir maç yapıyorum koştur koştur uçuşa gidip sabaha karşı sivasa gelip uykusuz kalacağıma havalanına yakın bir otel ayarlar maç sonrası zaten yorgun olan takımı dinlendirir sabah paşa paşa gelirim sivas'a öğleden sonra da idmana çıkarım. gece de uçsan sabah idmanına takımı çıkaramazsın.

    ama biz çakalız ya, ülke içinde uçuş saatine yetişmeyi bırak geç kalınan uçağı bekletebiliyoruz. aferin otel parasından yırttınız. sıkıntı çıkacağını bile bile işleri zorlayıp, sonra da vatan millet sakarya, dış güçler, hain israil temasına abanırsın olur biter. portakal yetişmeyen hollanda'yı, meyve bıçağıyla finike portakalı doğrayarak protesto etmiş adamlarız lan biz. salarız kangalları üzerlerine olur biter.

    insan merak etmeden duranıyor, acaba gerçekten "düşman" kim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın