• 200
    (bkz: bakıyorum da hiç sesiniz çıkmıyor)

    uefa şampiyonlar liginde 2020-2021 sezonunda son 16 ya 4 ispanya 4 almanya 3 ingiltere 3 italya 1 fransa 1 portekiz takımı kaldı. uefa avrupa liginde ise bu ülkenin takımları yedek takımlarıyla grupları güle oynaya lider bitirdiler. şampiyonlar liginde 1. torbadan katılıp da çıkamayan tek takım zenit. onun da 1. torbada olma sebebi, rusya şampiyonu olması. yani rusya'nın genel puanı.

    son 10 yılın şampiyonlar ligi çeyrek finallerine baktığımızda hep aynı takımların döne döne bir birleriyle oynadıklarını göreceğiz. yani baya baya makasın çok net bir şekilde açıldığını gözüküyor.

    bizim yapmamız gereken ise bu makası bir şekilde kapatmak. bu makas, sürekli hoca değiştirerek, sistem değiştirerek, en ufak başarısızlıkta kazan kaldırarak kapanmaz. uzun seneler emek vererek kapanır. şuana kadar hep pragmatist olduk. anlık başarıları daha öne koyduk. fatih terim, elindeki imkansızlıklarla, taraftar ise sürekli şampiyonluk sevinci istemiyle bu durumu değiştiremedi.

    bizim de bu saatten sonra yapmamız gereken şey, gerekirse başarısız olmayı da göze alarak sabretmek. yoksa makasın açıklığı başka noktalara gidecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın