• 53
    şuan herşey yolunda gibi görünse de bu takımın ilk 11 ne direkt yazacağı en az iki totalde dört transfere ihtiyacı var ve lütfen bu oyuncular havaalanına gidip karşılama yapmayacağımız christian luyindama nekadio gibi henry onyekuru gibi bu kim allahınsen diyeceğimiz oyuncular olsun malum aksi bize yaramıyor .

    öncelikle taylan antalyalıyı dinlendirebilecek bir oyuncuya ihtiyacımız (etebo'nun konuyla alakası yok gibi oynuyor ) var ki her maç aman taylan' a bişey olmasın diye dualarla totemlerle maçı izlemeyelim bize de yazık en başta ben helak oldum.

    varlığı bizim takımda tavuk dönerle karnını doyuran üniversite öğrencisinin cebinden çıkan iphone 12 pro gibi duran radamel falcao garcia nın yüksek maliyetinden kurtulup ilerde parlatıp satacağımız bir genç ile doldurulmalı ki bu transfer dönemine dair en yüksek beklentim bu inşallah gerçekleşir. kenan karaman deniyor ben fitim yarın gelsin başlasın.

    babel-arda -feghouli den oluşan kağnı hızındaki ortasahadan merkezde feghouli nin olduğu emre ve oğulcan'ın oynadığı sistemde keyifle maç izler oldum. dinamizmi bozmadan onyekuru tarzı bir wing getirilmeli defans arkasına hızlı koşular yapan bir kanat kapanan anadolu takımlarına karşı en büyük silah ligimizde.

    son olarak emin bayram yeterli görülüyorsa bile bir eğer luyindama veya marcao ayrılacaksa iki stoper takviyesi gerekir diye düşünüyorum. zira lig ve kupa ile ikinci yarı daha fazla maç yapacağız. donk ve emin ile rotasyon yetersiz kalacak gibi.

    son dakikaya kadar kap bildirimi gelir mi diye ömrümüzden ömür gitmeyeceği bir transfer dönemi diliyorum canımızdan çok sevdiğimiz galatasaray'a .
App Store'dan indirin Google Play'den alın