• 1062
    türkcell süper lig için fazla teknik, zeki ve sanatçı futbolculardan oluşan takımdır. şanssızlığı; tönetim tarafından gerçekten muhteşem ve takdir edilecek hamleler ile güçlendirilmesine rağmen, eşşeğe altın semer de vursan eşşek yine eşşektir hesabı. her hafta pahalı ve yıldız futbolcularımızı görünce azıtan, "vurun lan gavura" hallerine giren aslında futbol mutbol bi boktan çakmayan heriflerle maç oynamasıdır. bu yüzden herhangi bir avrupa liginde üstlere oynayabilecek bir kadro heba olmaktadır.
    en basit örnekle kıçımızla güldüğümüz ukrayna* veya rusya ligilerinde* bile sert de olsa daha insansı bir futbol oynanmaktadır. iş bu yüzden avrupa'da klasını konuşturabilen bir takım turkcell süper ligde haşat olmaktadır. çünkü ayıboğanlardan, aygırlardan, anadolu'nun yağız delikanlılarından değil görece daha narin fakat teknik oyunculardan oluşmaktadır bu takım.
    bu gerçekler karşısında bırakın şampiyonluk falan, allah topumuzu helak etsin hatta yerin dibine girelim diye düşünüyorum.
    sırf yerel ölçekte başarılı olmak için oradan buradan hayvan hayvan herifler alıp avrupa'da rezil olmak yerine adam gibi bir takım kuruldu fakat tsl'de haşat olduğu için avrupa'da oynayacak adam bile kalmadı.
    sözün özü; galatasaray futbol takımı eşşeğin sırtındaki altın semerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın