• 150
    hayatımda gördüğüm en kötü galatasaray'ı izlediğim maç.

    allahtan eksiklerimiz vardı da bu berbat ötesi futbola bir bahanemiz var yoksa galatasaray'ı bu halde görmek kalp ağrısına sebeb oluyor. bu maçta yapılan onca hatayı tek tek yazmanın bir manası yok belki ama insan yazmadan da edemiyor. son haftalarda düşen performansımız bu maçla birlikte taban yapmış bulunmakta. belki bu kötü futbolun sebebi sakatlıklar olarak gösterilebilir ama galatasaray'da oynayan futbolcuların bu kadar kötü oynamaya hakkı olamaz. futbol bu belki iyi oynarsınız ama yenilebilirsiniz ama bu kadar etkisiz bu kadar iki pası üst üste yapamayan bir galatasaray asla kabul edilemez.

    ufuk: yediği iki golde de hatası yoktu ama talihsiz goller yedi bu tip maçlarda oynatılarak tecrübe kazanabilir ama şimdilik kalede leo franco'nun olması daha akıllıca bir tercihtir.

    emre güngör: maça kendi mevkii olmayan sağ tarafta görev aldı ısınma aşamasında. iyi bir yedek olduğu kesin.

    neill: iyi ki var da geriden top kullanması için servet'e muhtaç kalmıyoruz bu adamın bu takımda olmasından ben güven duyuyorum başkalarını bilemem.

    servet: adamım allah aşkına sen topları kullanma sadece rakibe bas yeter.

    uğur: sol bekte görev yaptı belki ama bu onun bu kadar etkisiz olmasına bahene olarak gösterilmemeli.

    barış: bu güne kadar savunduğum adamlardan bir tanesi ama anladım ki takımımızın ihtiyacı olmayacak futbolcu.

    ayhan: takımımıza bunca yıl olan katkısı yadsınılamaz bir gerçek ama bir gerçek daha var ki artık performas açısından dibe vurmuş durumda.

    mustafa sarp: dün gece takımın en kötü oyuncusuydu. bir insan iki metre yanında ki adamı hiç mi pas atamaz aklım almıyor.

    caner: skoru değiştirmek için mücadele eden bir kaç adamdan bir tanesiydi. mücadelesi için kendisine teşekkür ediyoruz.

    arda: attığı gol harikaydı. ama o kadar görsel açıdan belki göze hoş gelen bir oyun oynuyor ama ben takım oyunana katkısının çok az olduğunu düşünüyorum.

    jo: sakatlanana kadar iyiydi. ancak bugün öğrendim ki 3 hafta yokmuş ne diyim geçmiş olsun kendisine

    dos santos: inşallah yanılırım ancak bu futbolcu sezon sonunda gönderilir. takıma çok fazla bir katkısının olacağını düşünmüyorum.

    elano: adamımsın sen oyuna girinceye kadar topu ileriye taşımakta güçlük çeken takımı ileri taşıdın. bununla da yetinmedin kendi takım arkadaşların tarafından gol pozisyonu sırasında ayağından top alındı. ne diyim inşallah takımda bulunan bazı egosu şişkin insanların gazabına uğramassın da biz seni izlemeye devam ederiz. yürüyedur kıvırcık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın