• 60
    rivayete göre bein sports'a başladığı ilk gün tüm çalışanları toplamış ve askeri nizama göre önünde sıraya dizmiş. sonrasında sağ elinin işaret ve baş parmağını birleştirerek ağzına götürmüş ve yüksek sesle bir ıslık çalmış. ekipte çalışan galatasaraylılar bunun ne anlama geldiğini bildiği için hemen bir adım geriye çekilmiş. rakip takım taraftarları ise en önde keklik gibi kalmışlar.

    hande hanım bein sports bünyesindeki rakip takım taraftarlarını şöyle bir süzmüş, yanındaki yaverinin kulağına eğilmiş ve şunu demiş: bana ince bir falaka sopası getirin.

    şaka bir yana yıllardır federasyon başkanı rakip takımlardayken, pfdk ve tahkim'in büyük oranı tek bir takımın elindeyken hangi güçle olduğu meçhul şekilde galatasaray'ın kollandığını iddia edenler, hande sümertaş'ın bein sports bünyesinde bir işe girmesiyle yayınlarla ilgili bütün alınganlıklarını da kendisine ihale etmekten ve bunun için akla hayale gelmeyecek fantezileri kaynak göstermekten çekinmiyor.

    bu paranoya falan da değil, saf kötü niyet. geçmiş yıllarda benzer durumlar rakip takım taraftarı kişilerde olduğunda herkesin ne kadar sessiz olduğunu düşünürsek, yavuz hırsızın sağlı sollu ataklarla ev sahibine zor anlar yaşatması bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın