• 126
    sıradan bir maç sonrası bile teknik direktörden tut yönetime kadar herkesi asıp kesen heyecanlı ergenlerin ortaya çıkmasına vesile olan maç.
    3 gün sonra oldukça zorlu ve önemli bir kayserispor deplasmanı varken, çok lazım sanki buz gibi antalya deplasmanında bütün kozlarını oynayıp rakibi tarumar etmek. rotasyondan bi'haberseniz anlam verememeniz normal.
    ha, şimdi sikim gibi oynayanlar bir daha eskisi kadar forma şansını zor bulurlar orası ayrı. rijkaard'ı amacı bu zaten. kimin takımda düzenli forma giymeyi hakettiğini görmeye çalışıyor. bunun için bu maç gayet müsaitti.
    arda da vazgeçsin artık kahraman olma hevesiyle 3-4 kişinin arasına dalıp durmaktan. mümkün olduğunca isabetli pas yapıp rakibin düzenini bozacağına topu ezip durdu. bu söz dos santos için de geçerli ama yeni olmasına ve kendini kanıtlama çabasına veriyorum. gole giden elano'yu indirdi adam bildiğin... maç esnasında nasıl heyecanlı olduğunu varın siz hesaplayın.
    bek mevkimiz kan ağladı. fakat emre güngör ve uğur'u suçlamamak gerek. orada oynamaya alışık değiller.
    mustafa sarp ya her antalyalıya bacak arası atmaya çalıştı, ya da paslarının rakibin içinden geçeceğini falan düşündü. 1 kere 2 kere anlarım da, 6-7 kere yapılmaz ki aynı hata.
    barış özbek ve ayhan akman hakkında konuşmama kararı aldım. kelimelerin kifayetsiz kalıyor zira...
App Store'dan indirin Google Play'den alın