resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1192
    fatih terim istifa yarın okan buruk takımın başına seviciler anında yok oldu.

    arkadaşlar hep söylüyorum futbolu anlık yorumlamayınız diye bakın galatasaray geçen yıl şampiyonlar ligi maçlarından önce ve sonra puanlar kaybetti demekki okan burukta 3-0 dan 3-3 e maçı verebiliyormuş. bu onun kötü bir hoca olduğunu göstermez çünkü maçı 3-0'a geldikten sonra rotasyona gitme ihtiyacı hissetti ve oyunu tutamadı, gayet her teknik direktörün başına gelebilen bir olaymış. 9 haftada 13 puan topladı başakşehir ve 6. sırada demek neymiş haftada 3 maç sert rakiplerle oynayıp seyahat etmek her takıma yaramıyormuş.

    evet fatih hoca görevi bıraktıktan sonra okan buruk gelsin isterim çünkü doğruları var ama yanlışları da var bunları öğrenerek çözecektir sorun değil. amma velakin 3 yılda 2 şampiyonluk yaşamış teknik direktörünü her hafta istifaya davet edip okan buruk gelsin moduna girmeye gerek yok. türkiye şartlarında 3 yılda 2 şampiyonluk almak çok iyi hatta bu yıl olamadık diyelim 4 yıl da 2 olsun yine çok iyi bir istatistik.

    rakiplerinizin ikisi son 10 yılda 2 şampiyonluk almış ve bizim tuttuğumuz takım 10 yıl içerisinde 5 şampiyonluğu var, 6 yıl görevde kalıp 4 tane şampiyonluk vermiş bir hocaya sahibiz artık lütfen şu okan buruk hemen yarın göreve gelsin muhabbeti bitsin.

    fatih hoca bıraktığı zaman gelecek isim zaten okan buruk olacaktır bırakın pişsin kendisini geliştirsin büyük takımla başakşehir stresini yaşamak aynı şey değil.

    (bkz: 28 kasım 2020 başakşehir denizlispor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın