• 102
    bugün uzun süre sonra bir kupon yapayım dedim. erken olması nedeniyle ilk gözüme kestirdiğim 28 kasım 2020 gaziantep fk yeni malatyaspor maçı oldu. malum, gaziantep evinde oldukça etkili, 2 küsür oranı da görünce bu maça oynayayım dedim. sonra telefon falan çaldı, ben kuponu oynayamadan maç başladı. baktım gaziantep maçı önde götürüyor, "tüh dedim. keşke oynasaydım". sonra gaziantep 10 kişi kaldı. "oh dedim, iyi ki oynayamamışım". sonra bir daha baktım, 10 kişi gaziantep skoru 2-1 yapmış. "tüh dedim,keşke oynasaymışım". sonra 90'da malatayaspor beraberliği buldu. "oh dedim, iyi ki oynamamışım".

    o maç böyle oh,tüh'le geçince, bir sonraki maç olan 28 kasım 2020 brighton & hove albion- liverpool maçı gözüme çarptı. dedim ki liverpool zayıf rakibi karşısında deplasmanda 2 gol bulur. ama o da ne? bahis sitesi bir türlü kuponu oynatmadı bana. sürekli denememe rağmen, hata verdi ve oynayamadım. sonra baktım ki maç 1-1 bitmiş. "oh, dedim, iyi ki oynamamışım".

    sonra tabii insan kaşınmaya devam ediyor bu merette. gözüme ilk 28 kasım 2020 başakşehir fk- denizlispor maçı çarptı. "iyi halt ettin" dediğinizi şimdiden duyar gibiyim. ama nereden bileceksiniz? hayır, bu sezon denizlispor maçlarını da genelde izledim. gerçekten kötü takım. dedim ki "başakşehir rahat kazanır" ve başakşehir'e oynadım. baktım maç 60'da 3-0 oldu. "oh dedim, iyi ki oynamışım". haliyle maçı takip etmeyi bırakıp, başka şeylerle ilgilendim. sonra malum skoru gördüm: 3-3. işte o an "yok dedim. daha oynamam".
App Store'dan indirin Google Play'den alın