• 500
    ankara'dan istanbul'a ali sami yen arenada maçı izlemek için gitmiştim istanbul'daki bur arkadaşın yanına. aldığı biletler sahte çıkınca ki sözü vardı bana, kanka gel nevizade'de izleyelim bari diye pişkin pişkin sırıtmıştı şerefsiz*. neyse dedim gel izleyelim geldik buralara kadar.

    bir mekana oturmadan önce dedi ki aynı güzel arkadaşım, sana bugünden hatıra kalsın bir adet galataray real madrid yazılı atkı alalım, hava da soğuk takarsın onu. gel dedim alalım heveslendim ben de. bakar bakar yad ederim güzel olur şık olur.

    tamam ulan dedim ona da tamam. aldık bir atkı da. boynuma bağladım. gidiyoruz nevizade'de mekan aramaya. sonra da demez mi gel bak burada bi fotoğrafını çekeyim her taraf sarı kırmızı facebook'a atarsın havan olur caka satarsın. o zamanlar tabii bir facebook var ortada. oo dedim sen nasıl bir şeysin yerim yerim.

    asıl hikaye burası işte. ben her söylenene niye uyuyorsam cahillik. o fotoğraflar bende var şu an ama hayatta paylaşamam. toplam 5 fotoğraf var elimde. 1.si çok güzel havalı havalı fotoğraf çıkmış saçlar da güzel. 2-3-4-5. fotoğrafta noluyor size söyleyeyim. maç saatine kadar kafayı çekmiş elinde rakı bardağı olan dayının biri atkımdan çekip real madridli misin lan hebelöö diye bir atıyor beni kenara. kendimden geçtim bizi ayırana kadar.

    atkının real madrid logolu kısmı bağladığım şekliyle daha fazla gözükmüş. bu serfoş dayı da bilerek yaptığımı düşünmüş. nasıl galeyana geldi millet. hem adamı benim elimden hem de beni kalabalığın elinden atkıyı çıkarıp maç günü hatırası olduğunu anlamaları ucuz kurtardı.

    didier drogba sen büyük adamdın bilader...
App Store'dan indirin Google Play'den alın